• Laat je verleiden door de Luxe fruitsalades...

  Lees meer
 • Food insights magazine

  Alva Verse Vruchten nv is een familiebedrijf dat zich richt op de verdeling van verse en vers versneden groenten en fruit, het zogenaamde vierde gamma. Vanuit de twee vestigingen in Hasselt bedient het bedrijf een breed gamma aan klanten.

  Lees meer
 • Giovanni Oosters krijgt een Michelinster

  De jonge chef-kok in dit gerenoveerde boerderijtje heeft onder andere ervaring opgedaan aan de zijde van Peter Goossens in het Hof van Cleve.

  Lees meer
 • Eden ontvangt een Havelaar!

  Eden ontving tijdens het Max Havelaar colloquium zijn "Havelaar"

  Lees meer
 • Alle foto's van het EDEN lanceringsevent NU online

  Lees meer
 • PREVIEW Foto's van het EDEN lanceringsevent staan online

  16 en 17 juni lanceerden we het EDEN merk op het kasteel van Hex.

  Lees meer
 • Geen inspiratie om te koken?

  Neem dan zeker eens een kijkje op onze recepten pagina...

  Lees meer
 • Welkom in de tuin van Eden!

  Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar eindelijk is het zover. Een nieuw ultravers merk in groenten -en fruitland is geboren: EDEN!

  Lees meer

De drie pijlers van Eden

Smaak

Bringing taste back to the people: EDEN wil mensen terug laten genieten van de échte smaak van aardappelen, groenten en fruit. Recente onderzoeken tonen aan dat de momenten voor onszelf en/of met vrienden door tijds -en financiële druk vaak te beperkt zijn. Door de buitengewone EDEN kwaliteit en service aan te bieden, streven we ernaar de authentieke smaken van aardappelen, groenten en fruit terug naar de mensen brengen.

Meer over smaak

Kwaliteit

Mogen we de lat een beetje hoger leggen? Wij spreken pas over Kwaliteit als we het met een hoofdletter mogen schrijven. Bij Eden geldt de standaard slechts als middelmaat. Ons team is dag en nacht in de weer om dit en niets minder te waarborgen.

Meer over kwaliteit

Service

Eden is van alle markten thuis. Of je nu ons aanbod koestert voor je lokale klanten of het verwerkt voor je gasten, bij Eden kan je kiezen uit 5 unieke samenwerkingsverbanden.

Meer over service