Een explosie van smaak.
  • Eden story

‘Eden’ biedt premium aardappelen, groenten en fruit aan die een explosie aan zintuiglijke ervaringen teweegbrengen. Vers geplukt, versneden, geperst en/of verpakt onder de meest ideale omstandigheden en met behoud van kracht, intensiteit en vitaminen.

‘Eden’ stelt het superieur genot centraal. Individueel of gezamenlijk, maar langer houdbaar dan ooit. Door lokaal en loyaal te produceren brengt Eden de gebruiker terug naar de essentie van smaak. ‘Moeder Aarde, vers versneden’, dat is onze belofte aan iedereen die authentieke en eerlijke smaken wil ervaren.

Denk aan een plaats waar al het goede in harmonie leeft. Waar rust en ontspanning een evidentie is. Een plaats waar je kan genieten van de essentie. Een onmetelijk aanbod aan zintuiglijke ervaringen. Welkom in Eden, waar Moeder Aarde ons de weg wijst. De plaats om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en waar een uur nog écht 60 minuten telt.

Bestaat deze plaats enkel in onze fantasie? Is Eden een mythe die door de jaren heen aan belang verloor? Feit is dat het begrip ‘Eden’ ons nog steeds doet associëren met ‘authenticiteit’, ‘eerlijkheid’, ‘genieten’ en ‘zuiverheid’.

Bij Alva hanteren we al jaren dezelfde waarden en normen. Elke dag opnieuw steken we onze energie in het aanbieden van een rijk aanbod aan authentieke smaken. Vers en heerlijk; we omarmen wat moeder natuur ons schenkt en bieden dit aan mensen die niets minder dan premium kwaliteit eisen. 

We tonen hierbij dezelfde ambitie naar grootkeuken als naar consument. Eerlijkheid en duurzaamheid als fundamenten van een gezond leven. Wij van Alva zien het als een uitdaging om onze klanten naar Eden te leiden. Alva bewijst met het merk ‘Eden’ dat de combinatie van tijdsdruk en genieten haalbaar is. En dit zonder toe te geven aan smaak en authenticiteit. 

We willen met ‘Eden’ tegemoetkomen aan de vraag van jong en oud. Eden biedt een explosie aan zintuiglijke ervaringen, rechtstreeks van de bron en verpakt onder de meest ideale omstandigheden. Met behoud van kracht, intensiteit en vitaminen.

Eden kiest niet zomaar voor de baseline ‘Moeder Aarde, vers versneden’. Al het goede wat Moeder Aarde ons biedt, versnijden wij vers op maat van de individuele en gezamenlijke beleving. Superieur genot centraal op de tafel. Het beste binnen handbereik. 

‘Eden’ realiseert de verbintenis met de klant door deze beloften dagelijks te hernieuwen. Al onze producten beantwoorden aan de strenge eisen van de consument. Uitgekiende en geteste samenstellingen zorgen voor verbluffende smaken. Een grensverleggende houdbaarheid in combinatie met een verleidelijke verpakking geven onze producten een unieke merkpositionering.

Hoe brengen wij de boodschap over? Wel, door de consument kennis te laten maken met de ingrediënten van Moeder Aarde. En dat is helemaal niet zo moeilijk: wij oogsten aan de bron. Aan ons om de consument terug te verenigen met Moeder Aarde. Aan ons om komaf te maken met ‘vals’ en ‘vervangend’. ‘Eden’ staat als metafoor voor Moeder Aarde. Down to earth, lokaal en loyaal. Geen nieuwe levenswijze, maar een teruggrijpen naar iets wat ooit van ons was: het authentieke smaakgevoel, een streling van al onze zintuigen. Eden, dat is Moeder Aarde, vers versneden.