Vrienden van eden

  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

Giovani Oosters

"Ik ben er van overtuigd dat de tuin van Eden enkel bestond uit (h)eerlijke groenten en fruit"

''Met liefde koken… dat leerde ik van Roger Souvereins en Peter Goossens. Zij gaven mij de kans om mijn passie voor koken te perfectioneren en brachten mij de kunst bij om van elk gerecht een uniek feestmaal te maken. Ik streef ernaar (h)eerlijke gerechten te maken waarbij ik rekening houd met seizoenswisselingen en integratie van de knapperigste groenten uit de streek. Volledig in lijn met mijn visie en overtuiging ligt het Eden gamma. Een perfect match!"

Gaston De Baets

"‘Bij Eden geldt ‘standaard’ als ‘minimum’."

“Neen, ‘plant’ van plantmanager slaat niet op onze plantjes! Maar geen zorgen; onder mijn toezicht zorg ik ervoor dat iedereen de juiste smaak te pakken krijgt”.

Carina Smets

"Met Eden krijg je alle troeven vers in je handen."

“Het idee dat wij méér dan groenten en fruit aan de klant geven, laat ons de lat hoger leggen. Ik engageer mij om alles hypervers op jouw bord te krijgen”.

Maurice Motmans

"De Eden Portal is jouw snelweg naar Moeder Natuur."

"Met één been op het veld en het andere in de winkel, werk ik dagelijks aan de goede communicatie met onze retailers. Als wij het enthousiasme uitstralen naar onze klanten, dan zijn we er zeker van dat de consument daar uiteindelijk de vruchten van plukt."

Karolien Vanstraelen

"Veldwerk is naar jullie wensen luisteren."

“Als er een job bestaat waarin je meegroeit met je product, dan is het wel bij mijn collega’s van Eden. Onze medewerkers weten dat wie plezier kan delen, goed is in het vermenigvuldigen van enthousiasme”.

Frank Bollen

"Met Eden hebben jouw zintuigen hun handen vol aan smaaksensaties."

“De kortste weg is deze naar de langstdurende verstandhouding. Ik zorg ervoor dat iedereen zo snel mogelijk hun bestelling krijgt. Omdat we het met liefde voor het vak doen!”

Kris Vanderschot

"Onze certificaten zijn de beloningen van onze inspanningen op het veld."

“Bij Eden nemen we geen blad voor de mond. Geen enkel excuus is goed genoeg om niet te voldoen aan onze hoge produktie-eisen. Enkel zo blijven we vrienden voor het leven”.

Viviane Broekmans

"Het is onze taak om jullie in verbinding te brengen met de originele smaakwaarden."

“Verliefd op Eden en beste vrienden met alle chefs die ons assortiment dagdagelijks verwerken. En voor je beste vrienden ga je door het vuur”.

Max Havelaar

«Eden, (h)eerlijke groenten en fruit».

«Eden ontving tijdens het Max Havelaar colloquium zijn "Havelaar". De Havelaar is een erkenning voor organisaties die dagelijks Faire Trade producten consumeren en stimuleren en voor hun Fairtrade -engagement binnen een politiek van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)»